Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Maak het verhaal van de bekende misdaadauteur Jo Claes af en win wellicht een van de 25 prijzen!

Maak het verhaal van de bekende misdaadauteur Jo Claes af en win wellicht een van de 25 prijzen!

Een deskundige jury beloont de beste 25 verhalen met een prijs. En wie weet is uw verhaal het begin van een nieuwe carrière...

Wij zijn zeer verheugd dat een van de grootste Vlaamse misdaadauteurs, Jo Claes, het begin van een verhaal heeft geschreven. In onze schrijfwedstrijd 2017/2018 nodigen wij u uit om dit verhaal dat u onderaan in bijlage vindt af te maken.


Hoe doet u mee?

1. Lees aandachtig "Euro's" van Jo Claes, klik hier om het verhaal te downloaden

2. Maak het verhaal "Euro's" van Jo Claes af. Zorg er voor dat uw verhaal niet langer is dan 1500 woorden (dit is exclusief de 463 woorden van Jo Claes), maar korter mag ook.

3. Stuur voor 21 januari een e-mail naar promotie@plusmagazine.be met als onderwerp schrijfwedstrijd. Vermeld uw naam, adres en telefoonnummer zodat wij u kunnen bereiken. Vergeet niet om uw verhaal als bijlage mee te sturen!

4. De verhalen worden beoordeeld door een deskundige jury bestaande uit redacteuren van Plus Magazine en uitgeverij VBK onder voorzitterschap van Jo Claes.

5. De prijsuitreiking vindt op zondag 15 april in het Kasteel van Bouchout in Plantentuin Meise plaats. De winnaars worden voor 15 maart via e-mail met hun familie uitgenodigd.

6. Er zijn 25 prijzen te winnen, waaronder een Trek e-bike, een Holidayline reischeque van € 500, een Wijnbeurs prijzenpakket van € 480 en een e5 kledingcheque van € 400.

Heel veel succes!
De auteur, Jo Claes

Jo Claes publiceerde bestsellers over mythologie, hagiografie en iconografie. Zijn schrijversloopbaan begon met De Stenen Toren, dat werd bekroond met de Debuutprijs. In 2008 verscheen De zaak Torfs, zijn eerste misdaadroman over de Leuvense inspecteur Thomas Berg. Daarna volgden nog negen delen. Met De mythe van Methusalem won Jo Claes de Hercule Poirot publieksprijs 2014 en De Gouden Strop 2015.
Lees ook :
le partenaire des médias