Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Puzzel mee en win een antirimpelcrème Pannobase + Retinol

Puzzel mee en win een antirimpelcrème Pannobase + Retinol

Pannobase+Retinol, 100% Belgisch, is een intensieve crème die actief rimpels bestrijdt bij een droge, rijpere huid. De crème kan ook preventief worden gebruikt bij een normale huid om de vorming van rimpels tot een minimum te beperken. Retinol dringt diep in de huid en stimuleert de collageenproductie, terwijl het actieve bestanddeel - Schizophyllan - de celvernieuwing bevordert en de weerstand van de huid verhoogt. De rijke textuur van deze crème voelt bovendien comfortabel aan en werkt hydraterend. Speel mee en win één van de 30 antirimpelcrèmes die we weggeven.


BEZORG ONS JE OPLOSSING VOOR 21 MAART 2018

Winnaars van januari 2018

Het correct sleutelwoord: MAGAZINE

Winnen een city gardening balkonset van Gardena (€ 58): M. Vandermeersch, V. Verlooy, C. Couffez, P. Cauwelier, R. De Sutter, V. Peeters, M. Thys, R. Frankinet, G. Cannoot, L. Motmans, G. Segers et H. Soudant

Sleutelwoord
Hoeveel antwoorden zullen wij op 21 maart 2018 om 00 uur ontvangen hebben?
Naam
Voornaam
Adres
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
E-mail
Lees ook :
le partenaire des médias