Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Woningverzekering

Uw woning: optimaal verzekerd, dankzij Ethias!
Krijg nu -50%** op de premie Home Emergency dankzij onze partner Ethias.

Home Emergency: 7 dagen op 7 bijstand voor je woning als gevolg van een plotse gebeurtenis.

Een vrijblijvende offerte!


• Klik hier voor meer info of om een vrijblijvende offerte op te vragen
• Bel Ethias op 011 28 28 01 (ma-vrij 8-20 uur, zat 8.30-12.30 uur)
• Ga langs bij een Ethias-kantoor

 


** Bij de onderschrijving van een Woningverzekering Plus Magazine, krijgt de verzekeringnemer 50% korting op zijn contract Home Emergency.
Roularta Media Group NV is bij de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) ingeschreven onder nummer 114631A en handelt als agent van Ethias NV in het kader van de commercialisatie van een contract Woning. Iedere beslissing om een Plus Magazine Woningverzekering te onderschrijven, een jaarcontract brandverzekering, moet gebaseerd zijn op een uitgebreid onderzoek van de algemene voorwaarden. Dit document is beschikbaar op www.ethias.be. Er bestaat geen infofiche van dit product. In geval van klacht, kan je je wenden tot Ethias, Prins-Bisschopssingel 73 te 3500 Hasselt, fax 011 85 61 10, klachtenbeheerder@ethias.be. Indien je geen voldoening krijgt, kan je je wenden tot de Ombudsman van de Verzekeringen (www.ombudsman.as), Meeûssquare 35 te 1000 Brussel, fax 02 547 59 75. Publicitair document. Vormt geen contractuele verbintenis.
le partenaire des médias