Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Uitvaartverzekering

Plus Magazine Uitvaartverzekering

Alles netjes op voorhand geregeld

Plus Magazine denkt met u mee vooruit. Ook over dingen die nog veraf lijken. In samenwerking met de verzekerings-maatschappij Corona Direct stelt Plus Magazine u daarom de uitvaartverzekering voor.

Met een uitvaartverzekering verzekert en spaart u een bedrag waarmee later de begrafenisondernemer betaald wordt.

Hiermee kies je zelf het verzekerde bedrag en de begunstigde. En als extra voordeel garandeert de Plus Magazine Uitvaartverzekering u bovendien psychologische hulp voor de nabestaanden en repatriëring.


Klik hier voor meer infoDe Uitvaartverzekering van Plus Magazine wordt u aangeboden door verzekeraar Corona Direct en door verzekeringsagent Roularta Media Group NV. Corona Direct is in België valt onder het gedragstoezicht van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) met code NBB/BNB 0435. Roularta is bij de FSMA ingeschreven onder nummer 114631 A.

le partenaire des médias