Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Claude François Hommage

Claude François Hommage

Boek nu je ticket in categorie 1 voor slechts € 27 in plaats van € 32

In het weekend van 10 maart 2018 zal het exact 40 jaar geleden zijn dat Claude François op dramatische wijze aan z'n einde kwam toen hij een lampje recht zette terwijl hij in bad zat. Drie dagen later, op zijn begrafenis, kwam de single Alexandrie, Alexandra' uit. Claude François maakte zich met deze million-seller ironisch nagenoeg onsterfelijk. Claude François was toen al een ster en een wereldvedette met een waslijst aan hits met 'Comme d'habitude' als uitschieter, zeker toen Frank Sinatra het coverde als 'My Way'.


Jouw Plus-Prijs

Plaats in Categorie 1: € 27 in plaats van € 32

Verwacht een hommage aan één van de meest excentrieke Franse zangers aller tijden met nummers zoals 'Le Téléphone Pleure', 'Chanson Populaire', 'Cette année-là', 'Le Mal Aimé', 'Toi et Moi Contre Le Monde Entier', 'Il Fait Beau, Il Fait Bon', 'Je Vais à Rio' en zoveel meer... Alain Dès schoof zijn succesvolle carrière aan de kant omdat z'n stem en performance verbazingwekkend veel op die van Claude François lijken en is de perfecte artiest om een perfecte tribute te brengen met alle hits, outfits, danspasjes en natuurlijk de meest gekende danseressen uit de showbizz: Les Clodettes!


Praktische info

Waar: Kursaal Oostende

Wanneer: zaterdag 10 maart 2018 om 20 uur

Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel
Info organisatie: www.claudefrancois.be


Hoe inschrijven?

  • Vul onderstaande formulier in
  • Wij bezorgen jou een overschrijvingsformulier. Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van jouw betaling.
  • Voor meer informatie over jouw inschrijving: 02 702 70 27
Naam
Voornaam
Adres
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail
Ik reserveer ... plaats(en) voor het concert Claude François Hommage in Kursaal Oostende op 10 maart 2018 om 20 uur. Aantal
Lees ook :
le partenaire des médias