Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Music Show Scotland, de grootste indoorpipeshow van de wereld, is begonnen!

Music Show Scotland, de grootste indoorpipeshow van de wereld, is begonnen!

Boek nu je ticket met uitzonderlijke kortingen voor lezers van Plus Magazine

Mistflarden hullen het Schotse Highland Valley Castle in een mysterieuze duisternis. De torens en kantelen op de hoge muren van de vesting lichten op wanneer felle bliksemschichten de lucht doorklieven. Het geluid van de donder is oorverdovend. By the center, quick march! klinkt een militair bevel achter de poort, gevolgd door het typische geluid van de Schotse snaredrums. In de verte klinken doedelzakken. Het geluid van de pipes en drums zwelt aan. Steeds harder en harder. Een imposante formatie van meer dan honderd doedelzakspelers en drummers met Schotse kilt, full dress en bontmuts marcheert door de kasteelpoort naar buiten…


Deze indrukwekkende show komt, na zijn Belgische première in 2014, terug naar Antwerpen en doet in januari 2018 voor het eerst ook Brussel (Vorst Nationaal) aan. Kom en geniet van meer dan drie uur Keltische muziek, zang, Schotse dans, Ierse stepdance en humor in de grootste en mooiste arena’s van het land!


Jouw Plus-Prijs

In het Antwerps Sportpaleis: € 45 in plaats van € 49,50 - INSCHRIJVINGEN VOOR ANTWERPEN AFGESLOTEN!
In Vorst Nationaal Brussel: € 53,50 in plaats van € 59

Een fenomenale productie

Wanneer de enorme massed band in uniform door de kasteelpoort komt marcheren, is kippenvel gegarandeerd. Legendarische muziek als ‘Amazing Grace’, ‘Highland Cathedral’ en ‘Auld Lang Syne’ zijn slechts een klein onderdeel van het drie uur durende programma. Combinaties van traditionele muziek met moderne pop- en rockmuziek, verzorgd door de eigen Castleband, zorgen voor een onvergetelijke avond.

Het Schotse ‘highland dancing’ en het Ierse ‘tapdancing’, bekend van o.a. Riverdance, ontmoeten elkaar. Dansgroepen voeren begeleid door livemuziek traditionele en moderne dansen op en door het bijzondere decor waan je je in de Schotse Highlands.

Music Show Scotland wordt gebracht door meer dan 200 pipers, drummers, danseressen, muzikanten en zangeressen in een imposant kasteeldecor. Het levensgrote Highland Valley Castle is speciaal ontwikkeld voor deze show en is met zijn 70 meter breedte en 12 meter hoogte een unieke setting voor deze fenomenale productie. Er zijn zes vrachtwagens nodig om het kasteel, dat bestaat uit onder meer 6.500 kilo staal en 2.200 kilo hout, en de spectaculaire licht- en geluidsshow te vervoeren. Vijf touringcars brengen de artiesten van stad naar stad, waar zij keer op keer een weergaloze show neerzetten.


Praktische info

Waar en Wanneer

  • Antwerpen, Sportpaleis, zaterdag 18 november om 19.30 uur - INSCHRIJVINGEN VOOR ANTWERPEN AFGESLOTEN!
  • Brussel, Vorst Nationaal, zaterdag 20 januari om 19.30 uur
Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel


Hoe inschrijven?

  • Vul onderstaande formulier in
  • Wij bezorgen jou een overschrijvingsformulier. Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van jouw betaling.
  • Voor meer informatie over jouw inschrijving: 02 702 70 27.

Info organisatie: www.musicshow-scotland.be

Naam
Voornaam
Adres
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail
Ik reserveer ... plaats(en) voor The Music Show Scotland.
In:
Vorst Nationaal in Brussel op zaterdag 20 januari om 19.30 uur
Lees ook :
le partenaire des médias