Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

The Music of Queen, a Rock and Symphonic Spectacular

The Music of Queen, a Rock and Symphonic Spectacular

Aangrijpend! De uitvoering van "Bohemian Rapsody" door het Filharmonisch Orkest van Oekraïne met veertig muzikanten en twintig zangers is ronduit verbluffend en illustreert perfect het extreme gevoel voor melodie van Freddie Mercury.

Het is al vijfentwintig jaar geleden dat we afscheid namen van Freddie Mercury. Iedereen neuriet wel eens een deuntje van Queen, de groep waarvan hij frontman was. Te beginnen met de tijdloze hit We Are the Champions. Farrokh Bulsara, want zo heette hij echt, heeft met zijn amper twintigjarige carrière muziekgeschiedenis geschreven met de legendarische Britse rockgroep Queen.

Jouw Plus-Prijs

€ 45 in plaats van € 65 voor een plaats in 1ste Categorie
€ 32,50 in plaats van € 55 voor een plaats in 2de Categorie

Ondaks zijn twee soloalbums, Mr. Bad Guy in 1985 en Barcelona in 1988, is het wel degelijk het wereldwijde succes van de Engelse groep dat van hem een legende maakte. Mercury was meer dan alleen een zanger. Hij was het toonbeeld van extravagantie, een symbool dat een hele generatie kon vertegenwoordigen die zich gevangen voelde door de traditionele regels en normen. Hij was de perfecte belichaming van de culturele revoluties van zijn tijd.
Queen nam maar liefst vijftien albums op met telkens A Kind of Magic, een vleugje magie. Het is die magie die tot leven komt via de violisten, de koperblazers, de pianist, de uitzonderlijke stemmen van het koor... maar er was 'meer' nodig!
'Meer', dat is een afspiegeling van Freddie, een afspiegeling van de 'Master' die druk over de planken van ons podium zou paraderen, de theatrale gebaren, de zelfzekerde stem... 'Meer', dat vonden we niet in Engeland, niet in Frankrijk, niet in Amerika, maar in... Tsjechië!
'Meer', dat is Michael Kluch. Hij zal met zijn rockgroep de 40 muzikanten van het groot filharmonisch orkest op het podium begeleiden tijdens een uitzonderlijk concert! Want Michael is geen gewone imitator: hij is acteur, danser, een uitzonderlijke tenor, een groot artiest die zich comfortabel voelt bij zowel musicals als de uitvoering van de successen van de grote Freddie... zijn optreden is gewoonweg verbijsterend.
Klaar voor het avontuur?
We beginnen met Another One Bites the Dust, dan Killer Queen, Fat Bottomed Girls, Bicycle Race, You're my Best Friend, Don't stop me now, Save me, Crazy Little thing called love, Somebody to Love, We are the Champions, Play the Game en We will Rock You, Flash, Bohemian Rapsody en nog veel andere nummers, om te eindigen met... The Great Pretender. Reuze!

Praktische info

Waar en Wanneer

  • Stadsschouwburg Antwerpen, dinsdag 3 oktober om 20 uur
  • Congrespaleis in Luik, woensdag 4 oktober om 20 uur
  • Aula Magna, Louvain-la-Neuve, zaterdag 7 oktober om 20 uur
  • Koninklijk Circus in Brussel, zondag 8 oktober om 20 uur
Je ontvangt jouw tickets 2 weken voor het spektakel

Info organisatie: www.classicall.be

Hoe inschrijven?

  • Vul onderstaande formulier in
  • Wij bezorgen jou een overschrijvingsformulier. Jouw inschrijving is pas definitief na ontvangst van jouw betaling.
  • Voor meer informatie over jouw inschrijving: 02 702 70 27.
Naam
Voornaam
Adres
Postcode
Gemeente
Telefoonnummer
E-mail
Ik reserveer ... plaats(en) voor The Music of Queen.
In:
Stadsschouwburg in Antwerpen op dinsdag 3 oktober om 20 uur
Congrespaleis in Luik op woensdag 4 oktober om 20 uur
Aula Magna in Louvain la Neuve op zaterdag 7 oktober om 20 uur
Koninklijk Circus in Brussel op zondag 8 oktober om 20 uur
In categorie
Categorie 1
Categorie 2
Lees ook :
le partenaire des médias