Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Draadloze 2-in-1 steelstofzuiger

Draadloze 2-in-1 steelstofzuiger

Met een GRATIS car kit t.v.w. € 29,90

Vaarwel stof onder de kast en kruimels op de tafel, voortaan heb je de draadloze stofzuiger CX7-35-TM van AEG, die al het stof in een handomdraai doet verdwijnen.
Geen draad meer
, dus je kan gaan en staan met je stofzuiger waar je wil. Door de krachtige Lithium accu heb je meer kracht en kan je dubbel zo lang stofzuigen als met een gewone accu. Opladen is heel eenvoudig en daarna kan je weer 35 minuten stofzuigen. De stofzuigermond kan met de EasySteer technologie maar liefst 180° draaien, zodat je in elk klein hoekje terecht kan. Daarnaast kan je in de meest donkere plekken stofzuigen, omdat de borstel is voorzien van handige ledverlichting.
En je hoeft nooit meer stofzuigzakken te kopen. Zonder zak blijft maar liefst 99,5% van het stof in de filter. De Brush Roll Clean technologie zorgt er dan weer voor dat je de borstel dankzij een druk op de pedaal schoon kan maken.
En eigenlijk heb je 2 stofzuigers voor de prijs van 1, want met een druk op de knop maak je de kruimeldief los, zodat je ook op hoge plekken terecht kunt zonder halsbrekende toeren uit te halen! En opgelet, als lezer van Plus Magazine geniet je niet alleen van een extra lage prijs, maar ontvang je ook gratis een car kit t.w.v. € 29,90, zodat je ook je auto eenvoudig kunt schoonhouden.


Specificaties
CX7-35-TM
• Kleur Tungsten Metallic
• 18 V Lithium-Power accu
• Autonomie tot 35 minuten
• Brush Roll Clean technologie voor snelle schoonmaak van stofzuigermond
• Ledverlichting in stofzuigermond
• 2 jaar garantie


Ben je geabonneerd? Klik op de groene bestelknop

Niet geabonneerd? Vul onderstaande formulier in:
Ja, ik wens de stofzuiger AEG te bestellen.
Aantal
Naam
Voornaam
Straat
Nummer (+bus)
Postcode
Plaats
Lees ook :
le partenaire des médias