Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Etadoro: leren in je eigen tijd en tempo

Etadoro: leren in je eigen tijd en tempo

Het nieuwe cursusinitiatief van Plus Magazine! Gratis proefles op www.etadoro.be/plus

Echt goed fotograferen? Zelf een verhaal schrijven? Een introductie in filosofie? Je eigen moestuin maken? Dat kan nu heel eenvoudig met Etadoro, het nieuwe cursusinitiatief van Plus Magazine! Bij Etadoro vind je gevarieerde online cursussen over leuke en verrassende onderwerpen. De meeste cursussen starten al vanaf € 55.

Speciaal voor Pluslezers krijg je bovendien met kortingscode plus10 € 10 korting bij aanschaf van een cursus naar keuze op www.etadoro.be/plus

Kies het onderwerp waar je altijd al meer over wilde weten, doe een gratis proefles en ervaar zelf hoe leuk het is om te leren. Hety volgen van de proefles is uiteraard geheel vrijblijvend. Want nieuwe kennis en vaardigheden opdoen is leuk én het houdt je geest scherp!

Meer informatie en gratis proefles op www.etadoro.be/plus

Mark Claus


Actief en positief met pensioen

Ik ben Mark Claus en geef al meer dan 40 jaar cursussen. Stoppen met werken is een hele ingrijpende gebeurtenis, want het is afscheid nemen van een deel van je leven. Nu kun je je leven opnieuw indelen. Wat wil je nu echt doen? Welke passies wil je ontwikkelen? 

Kim Leysen (Mme Zsazsa)


Je eigen moestuin, het hele jaar door

Ik ben Kim Leysen en mijn filosofie is: slim tuinieren, ongecompliceerd koken, en zo tijd overhouden om in de zon te zitten. Ik leer je door middel van talloze goede tips en heldere uitleg hoe je vrijwel het hele jaar door je eigen groenten kunt oogsten en eten.


Dr. Frank


Bereik en behoud een gezond gewicht

Ik heb als internist veelvuldig de nadelige gevolgen gezien van overgewicht. Deze leiden niet zelden tot diabetes type 2. In deze Etadoro cursus laat ik zien dat het niet gaat om een nieuw soort dieet, maar om inzicht te krijgen hoe je met eten omgaat.


Meer informatie en gratis proefles op www.etadoro.be/plusLees ook :
le partenaire des médias