Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Gids woon-zorgcentra en serviceflat

Gids woon-zorgcentra en serviceflat

Kijk in het maartnummer van Plus Magazine voor je kortingsbon van € 2

Hoe kies ik een woon-zorgcentrum?
De regels van het woonzorgcentrum
Anders gaan wonen voor later
Investeren in zorgvastgoed, een goede idee?
Wat moet ik opzij zetten voor de toekomst?
De basisregels van het erfrecht

Het is een van die belangrijke stappen in het leven waarop we zelden goed voorbereid zijn. Wie een rusthuis overweegt, wordt geconfronteerd met tal van vragen.

Plus Magazine werkte samen met Woonzorgweb.be om een zo compleet mogelijke gids uit te kunnen brengen. Naast de vele tips van specialisten vind je daarom in deze gids meer dan 1.600 adressen van rusthuizen en serviceflats in Vlaanderen en Brussel en hun kenmerken.


Kijk en vergelijk… Dankzij de icoontjes die speciaal voor dit magazine zijn ontwikkeld kunt u makkelijk de verschillende woonzorgcentra en serviceflats vergelijken:
Rustoord voor Bejaarden of Rust-en verzorgingstehuis.

Aantal kamers/aantal flat, Gezamenlijke ruimte, Animaties, Culturele activiteiten, Persoonlijke meubelen, Huisdieren toegelaten, Tuin en/of terras, Winkels in de buurt, Kapper, Keuken met bereiding ter plaatse, Volwaardige keuken/kitchenette, Cafetaria, TV-ruimte.

Scheur snel uw kortingsbon van € 2 los. U vindt deze op blz 106
De Gids is tot 17 mei verkrijgbaar bij uw krantenwinkel.


In samenwerking met Woonzorgweb

Lees ook :
le partenaire des médias