Hoe werkt Mijn Plus Club?

Mijn Plus Club is de onlinecommunity van Plus Magazine. Registreer je en krijg het overzicht van je speciale voordelen op een presenteerblaadje. Je hoeft trouwens geen abonnee te zijn van Plus Magazine om je te registreren voor Mijn Plus Club.
Ontdek hoe Mijn Plus Club werkt

Casa Safra Seleccion Platino Gran Reserva 2010
€ 5,99

Casa Safra Seleccion Platino Gran Reserva 2010

Zeer recent nog bekroond met een schitterende gouden medaille op Berliner Wein Trophy 2016!

Deze Gran Reserva is afkomstig van de oudste wijgaarden uit Terra Alta D.O. om de beste aroma's en smaken te krijgen, worden de druiven geduurende de nacht, wanneer de temperatuur laag is, met de hand geplukt. Zo worden alleen de allerbeste druiven voor deze wijn gebruikt. Heerlijk wijn met 24 maanden rijping in Franse en Amerikaanse eikenhouten vaten waardoor een volle en rijke smaak ontstaat een zweem van rijp zwart fruit. Zeer recent bekroond met maar liefst 2 medailles!

Nu slechts € 5,99/fles (i.p.v. € 11,98). Je geniet zo van ruim € 35 korting op een doos van 6 flessen.  

JE VOORDELEN

  • € 11,98 nu € 5,99
  • Bestel nu 12 flessen en ontvang 4 luxe wijnglazen cadeau (t.w.v. €34) !
  • Gratis levering
  • 100% proefgarantie: niet tevreden, geld terug

Condities: Exclusief aanbod voorbehouden aan abonnees van Plus Magazine.

gratis levering. Dozen van 6 flessen (0,75l). Prijzen BTW inbegrepen. Levering alleen in België en binnen de 7 dagen na ontvangst van de bestelling. Aanbod geldig tot 31/03/2017 of zolang de voorraad strekt. De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief, binnen de 14 werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product. Wijnvoordeel, Bosstraat 71, 3C, 3560 Lummen zal je gegevens verwerken voor beheer en marketingdoeleinden. Je hebt uiteraard recht van inzage en verbetering van deze gegevens. Wens jij je hiertegen te verzetten dan kan dit kosteloos. Gelieve de Wijnvoordeel in dat geval te contacteren op het hierboven vermelde adres.


Lees ook :
le partenaire des médias